Пт, 2024-04-19, 02:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:55
Який вигляд матимуть великі і густонаселені міста без людей, молоді художники показали. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

Молода пара фотохудожників, відома тільки за іменами - Люсі і Саймон (Lucie & Simone), - вже заробила міжнародні премії. Вони представили своє бачення постапокаліптичної картини Землі у вигляді зображень безлюдних великих міст світу, пише The Daily Mail.

У серії "Тихий Світ" Люсі і Саймон показали найвідоміші і густонаселені нині міста світу - Нью-Йорк, Пекін, Париж, і видалили з фотографій всіх людей, окрім однієї-двох осіб, створивши ілюзію спустошеного світу.

На фотографіях - безлюдні Таймс-сквер, площа Тяньаньмень, Плас де ла Конкорд, Ейфелева вежа, залізничний вокзал у Пекіні, самотня жінка на нью-йоркському мосту Квінсборо, пустельні Медісон Сквер Гарден і Монпарнас, діти, що самотньо бродять вздовж каналу Січжімень у Пекіні, самотній чоловік з дитиною на Уолл-стрит.

Люсі і Саймон використовують нейтральний фільтр високої щільності. Ця ж технологія використовується NASA для дослідження зірок.

Люсі - француженка, а Саймон більшу частину життя прожив у Німеччині. Відомо тільки, що перша їхня спільна виставка відбулася в перший же рік роботи - сім років тому. Пара весь цей час живе в Парижі. За словами самих авторів, вони намагаються за допомогою своїх робіт проникнути в тонку щілину між повсякденною реальністю і сновидіннями кожного.

Зауважимо, що фахівці з Нового Університету Південного Уельсу (Сідней) дійшли висновків, що через 300 років мегаполіси стануть непридатними для життя. Через глобальні зміни клімату температура і вологість у найбільших містах світу досягне таких високих значень, що люди просто не зможуть існувати в таких умовах.


Silent world from Lucie & Simon on Vimeo.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1049 | Додав: adminA | Теги: молоді художники, густонаселені міста без людей. ВІДЕ, вигляд великі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]