Сб, 2024-04-20, 09:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:38
Якщо цінуєте авторитет своєї фірми, то створення її сайту довіряйте тільки професіоналам
Інші останні Новини України

створення сайту У наш час Інтернет став не тільки частиною повсякденного життя людей, а й частиною бізнесу. Адже кожна більш-менш шанована компанія розуміє, що створення сайтів це така ж важлива частина бізнесу, як і оренда офісу.

Адже люди, які відвідують ваш офіс, складають про компанію своє враження за її місцезнаходженням, ремонтом, інтер'єром, оцінюють техніку, яка присутня в офісі. Схоже формують своє враження і інтернет-користувачі, які заходять на сайт вашої кампанії. Тільки в Інтернеті дещо інші критерії оцінки - це дизайн, а також навігація сайтом, швидкість його завантаження і відсутність сторінок, що переходять в нікуди - це коли ви хочете перейти за посиланням, а вам відповідають, що цієї сторінки не існує або вона ще в розробці (і так, наприклад, останні півроку — примітка редактора).

Саме тому, щоб не втратити потенційних клієнтів, ще на рівні їхнього знайомства з вашою фірмою, найкраще знімати офіси в центрі міста або ж на околиці, але з авторським ремонтом, а створення сайтів - довіряти справжнім професіоналам, яких можна знайти в Інтернеті. І якщо ви про це не будете забувати, то ваша фірма буде активно розвиватися і тільки збільшувати свій прибуток.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1194 | Додав: nowyny | Теги: створення сайтів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]