Пт, 2024-04-19, 01:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:04
Якщо ФФУ та РФС погодяться брати участь у турнірі - УЄФА розгляне питання із чемпіонатом СНД
Інші останні Спортивні новини
Європейський футбольний союз (УЄФА) поки не отримував жодної конкретної пропозиції щодо організації чемпіонату СНД, але в теорії може вивчити це питання за умови, що Федерація футболу України (ФФУ) та Російський футбольний союз (РФС) будуть згодні створити такий турнір.

Про це повідомили ІТАР-ТАРС в УЄФА у відповідь на прохання прокоментувати відбулося 18 лютого в Москві засідання по проведенню об'єднаного чемпіонату Росії і України.

"УЄФА поки не отримав від відповідних національних асоціацій ніякого конкретного пропозиції щодо регіонального або наднаціонального турніру СНД, - йдеться в надійшов письмовій відповіді. - У цілому за умови, що всі порушені національні асоціації будуть згодні, УЄФА розгляне питання", - підкреслили в УЄФА.

Свою позицію через офіційний сайт прокоментував і РФС:

"На сьогоднішній день Російський футбольний союз не має в своєму розпорядженні ніякими документами за проектом створення об'єднаного чемпіонату. При отриманні документів РФС буде виходити з інтересів російського футболу і керуватися вимогами статутів та регламентуючих документів ФІФА, УЄФА і РФС. Пріоритетами є інтереси національної збірної країни і російських любителів футболу ".

На сайті ж ФФУ жодних заяв щодо зустрічі, що відбулася і її підсумків немає.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 971 | Додав: adminA | Теги: УЄФА, чемпіонат СНД, ффу, турнір, РФС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]