Чт, 2024-03-28, 15:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:02
Якщо їм і далі затримуватимуть зарплати вчителі вийдуть на вулиці, - кажуть у профспілці
Інші останні Економічні новини

Якщо освітянам і надалі затримуватимуть виплати зарплати, вони готові вийти на вулицю. Про це заявив заступник голови профспілки працівників освіти та науки Сергій Романюк в ефірі 5 каналу.

"Якщо освітяни залишаться без зарплати, вони використають свою давню традиційну практику, вони будуть свої права відстоювати усіма методами, які сьогодні дозволені законами. Освітяни це вже не раз показували – якщо потрібно, вони готові виходити і відстоювати свої права і перед Кабміном, і перед Верховною Радою", - заявив Романюк.

Зауважмо, що останнім часом питання заборгованості в Україні виникає досить часто. Так, раніше в Житомирі 20 співробітників Науково-дослідного інституту радіосистем оголосили голодування через борги по зарплаті.

В Івано-Франківську 20 листопада понад дві сотні людей провели пікет під стінами Державного казначейства в Івано-Франківській області, вимагаючи виплати боргів із зарплати. Так само казначейство не оплачує по рахунках Львівської міської ради майже 19,5 мільйона гривень - бракує 44 мільйони гривень на зарплату педагогам.

Близько 60 шахтарів ТОВ "Інтер-інвест вугілля" у Первомайську Луганської області 18 і 19 грудня відмовилися спускатися в шахту через невиплату їм заробітної плати




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1025 | Додав: adminA | Теги: зарплати, вчителі, вулиці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]