Сб, 2024-04-20, 02:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:52
Якщо повідомлення про сексуальний скандал в спецслужбах підтвердяться, Обама розгнівається
Інші останні Новини світу

Скандал з надмірно бережливими американськими агентами, які скористалися послугами жриць кохання в Колумбії, набирає обертів.

Президент США Барак Обама заявив, що він був би розгніваний, якщо скандальні звинувачення на адресу співробітників Секретної служби, які займаються охороною перших осіб США, підтвердяться, передає Газета.Ru з посиланням на Associated Press

"Я очікую, що почате розслідування буде ретельним, - заявив Обама. - Якщо звинувачення виявляться правдою, то я буду розгніваний. Ми представляємо за кордоном американський народ, і, коли я перебуваю в іншій країні, я чекаю, що ми дотримуватимемося в своїй поведінці найвищих стандартів".

А газета The Los Angeles Times написала про те, що скандал з повіями перекинувся і на американську армію.

За даними видання, п'ятеро військовослужбовців США, які сприяли охоронцям Обами, також, ймовірно, намагалися скористатися послугами повій. Армія США вже оголосила, що починає розслідування обставин інциденту.

Газета The New York Post повідомила в неділю про те, що співробітники Секретної служби США, супроводжуючи Обаму під час його візиту до Колумбії, скористалися в минулі вихідні послугами повій і не зійшлися з ними у вартості цих послуг. Ціна питання, за даними видання, склала 47 доларів.

Охоронці Обами, що знаходяться під підозрою, були відправлені на батьківщину.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 973 | Додав: adminA | Теги: спецслужбах, обама, розгнівається, сексуальний скандал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]