Сб, 2024-04-20, 11:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:39
Янукович знову хоче зробити Україну "небезпечною для життя", адже скоро Євро-2012. ВІДЕО
Інші останні Офіційні новини

Президент України Віктор Янукович вкотре осоромився, виступаючи на засіданні РНБО. Звертаючись до голови Верховної Ради Володимира Литвина щодо якнайшвидшого розгляду в парламенті законопроекту про посилення боротьби з тероризмом, Янукович сказав: "Це треба зробити напередодні Євро-2012. Територію нашої держави треба зробити небезпечною для життя наших громадян. А коли до нас приїдуть гості - тим більше".

Прес-служба президента звернулася до журналістів з проханням поставитися лояльно до застереження Януковича і пояснила, що насправді Глава держави говорив про безпеку громадян на території країни, передає Корреспондент.net.

Балотуючись у президенти у 2004 році, Янукович під час теледебатів перед другим туром президентських виборів вже обіцяв зробити все, щоб його громадяни "почували себе у небезпеці".

Зазначимо, минулого року на мітингу-реквіємі у Борисполі Янукович назвав обов'язком влади "уможливити" (очевидно, він хотів сказати "унеможливити") нові трагедії.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1172 | Додав: adminA | Теги: Євро-2012, янукович, Україну небезпечною для життя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]