Пт, 2024-03-29, 14:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:24
Японець залишив в туалеті 130 тис дол для постраждалих від цунамі
Інші останні Новини світу

Невідомий залишив в туалеті мерії японського міста Сакада префектури Сайтама 10 мільйонів ієн (більше 130 тисяч доларів) з проханням передати їх жителям постраждалого від землетрусу і цунамі району Тохоку. Про цю подію повідомила адміністрація міста, передає РИА "Новости".

Минулого четверга співробітники мерії виявили в туалеті пакет з грошима і анонімну записку: "Я - самотня людина. Прошу передати ці гроші жителям Тохоку".

Частина грошей була упакована в банківський папір: очевидно, вони були нещодавно зняті з банківського рахунку. У пакеті була також виявлена листівка із закликом збирати пожертви для постраждалих від стихійного лиха.

Мерія Сакада має намір почекати якийсь час, і якщо дарувальник не з'явиться і не зажадає повернути йому гроші, передати їх в японський Червоний хрест.

Як відомо, землетрус магнітудою 9,0 відбувся 11 березня в північно-східному районі Японії Тохоку, викликавши цунамі. Висота хвилі і площа, що опинилася під водою в результаті цунамі, перевершили всі наукові розрахунки і так звані комп'ютерні симуляції, що моделюють розвиток надзвичайних ситуацій на основі закладених даних.

Крім того, добродійністю займаються і цілком відомі люди. Наприклад, Біл Гейтс пожертвував 28 млрд доларів на охорону здоров'я і освіту в США, а Володимир Кличко попрацював телефоністом на благодійному телемарафоні й пожертвував 1 млн доларів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1308 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]