Пт, 2024-04-19, 12:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:46
Ярмоленко і Степаненко владнали конфлікт, аби зі спокійною душею готуватися до Євро. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Футболісти національної збірної України Андрій Ярмоленко і Тарас Степаненко владнали конфлікт, що виник між ними після недавнього матчу чемпіонату України між їхніми клубами - донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо".

У четвер 19 травня у Будинку футболу перед прес-конференцією за участю президента Федерації футболу України Андрія Павелка і головного тренера збірної Михайла Фоменка вони виступили перед журналістами, передає "Інтерфакс-Україна".

"Наближається дуже важливий для нас турнір (Євро-2016), і мені б хотілося, щоб в нашій збірній панував мир і дружба. Я звик відповідати за свої вчинки, і потрібно в будь-якій ситуації залишатися чоловіком. Я визнаю, що те, що я зробив, було неправильно. Я повністю винен, сподіваюся, що Тарас потисне мені руку, і ми будемо зі спокійною душею готуватися до Євро", - сказав Ярмоленко.

Степаненко зазначив, що вони із Ярмоленком обговорили цю ситуацію і вирішили всі питання між собою.

"Всі питання вирішені, все нормально. Це було зроблено на емоціях, сподіваюся, що це більше ніколи не повториться, бо нам все-таки довго разом грати. На цьому конфлікт вичерпано, і тепер ми будемо готуватися до подальших матчів", - зазначив півзахисник "Шахтаря".

Нагадаємо, після святкування третього гола "Шахтаря" в матчі чемпіонату з "Динамо" 1 травня, який донецька команда виграла з рахунком 3:0, Ярмоленко вдарив Степаненко, після чого на полі почалася бійка. В результаті в складі киян був видалений Андрій Ярмоленко, а в складі "гірників" - Тарас Степаненко та Олександр Кучер.

    

    

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 844 | Додав: adminA | Теги: Євро, Ярмоленко, степаненко, Конфлікт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]