Пт, 2024-04-19, 10:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:39
Йде на спочинок Дієго Марадона: мене нудить від футболу
Інші останні Новини світу

Устал от проблем? Тогда отдохни, а горнолыжные туры на Драгобрат http://grand-ukraine.com.ua/ski/ski_tours_in_ukraine/ski_tours_dragobrat помогут тебе в этому и вернут любовь к жизни.

Легендарний у минулому футболіст, відомий аргентинський тренер Дієго Марадона заявив, що покидає футбол. 52-річний фахівець заявив, що більш не хоче займатися будь-якою діяльністю, пов'язаною з футболом. За словами Марадони, йому огидно те, що відбувається у футболі, пише іспанське видання El Mundo.

Марадона, як відомо, з 2008 по 2010 роки очолював збірну Аргентини. У 2011 році він очолив "Аль-Васлуй" з ОАЕ, але вже через рік був звільнений. Відтоді без роботи.

"Я не хочу вже працювати в футболі, мене нудить від нього. Я не хочу знову повертатися в це пекло", - наводить слова Марадони видання.

Невдоволення Марадони викликало рішення аргентинського клубу "Рівер Плейт" звільнити головного тренера Матіаса Алмейду наприкінці листопада минулого року, який прийняв "Рівер Плейт" на наступний день після вильоту легендарного клубу з Прімери, і з першої спроби повернув команду в еліту, і через три дні після відставки призначити на його місце Рамона Діаса. Марадона заявив, що "Рівер Плейт" вчинив нешанобливо стосовно Алмейди.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1248 | Додав: adminA | Теги: Дієго Марадона, нудить від футболу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]