Сб, 2024-04-20, 15:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:44
Детективное агентство в Житомире: жінок-депутатів витурили з палати. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини

Народних депутатів від об'єднаної опозиції "Батьківщина" Олександру Кужель, Тетяну Слюз та Людмилу Денисову, що відмовилися покидати екс-прем'єра Юлію Тимошенко після закінчення часу, відведеного на короткострокове побачення, винесли на руках. Як повідомляє джерело в партії "Батьківщина", це сталося вранці в п'ятницю (18 січня), передає "Інтерфакс-Україна".

Отримати офіційне підтвердження або спростування цієї інформації поки не вдалося.

А в державній пенітенціарній службі України повідомляють, що жінки-депутати залишили приміщення у виконання рішення суду. "Жінки-депутати залишили приміщення на виконання рішення Дзержинського районного суду Харкова. Вони були ознайомлені з цим рішенням", - сказав 18 січня вранці помічник начальника ГПТС України Ігор Андрушко.

Пізніше Кужель підтвердила, що її, а також інших народних депутатів Людмилу Денисову та Тетяну Слюз, "викинули" з кімнати для побачень, де вони перебували з екс-прем'єром Юлією Тимошенко, невідомі люди в 6:00 ранку.

"Шість чоловік на кожну, в кімнату чотири з половиною квадратних метри, схопили за руки, за ноги - викинули нас і наші речі", - повідомила Кужель. Також вона додала, що перед тим, як в кімнату увірвалися люди, до них заходили представники пенітенціарної і виконавчої служби, але не дивлячись на те, що народні депутати пред'явили свої депутатські посвідчення та нагадали, що відповідно до закону України вони володіють статусом недоторканності, до них застосували силу.

За її словами, вона та інші народні депутати зараз перебувають на сходах біля входу на 9 поверх, де розташована палата Тимошенко. Двері посилено охороняє міліція, в приміщенні Тимошенко входять і виходять люди в штатському. Як повідомила Кужель, Тетяні Слюз стало погано, у неї піднявся тиск і їй викликали "швидку".

Як повідомлялося, 16 січня до Тимошенко в лікарню прибула група жінок-депутатів, які заявили про приєднання до акції громадянської непокори, оголошеної екс-прем'єром 8 січня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1018 | Додав: nowyny | Теги: юлюя, депутатів витурили з палати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]