Сб, 2024-04-20, 15:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:23
Канал горіхової контрабанди до Туреччини та Ірану податківці перекрили
Інші останні Кримінальні новини

Запорізька податкова під час операції "Рубіж-2016" перекрила канал незаконного експорту до Туреччини та Ірану волоських горіхів через порт "Іллічівськ". Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

"Працівниками податкової міліції Запорізької області в м. Іллічівську Одеської області під час проведення операції "Рубіж-2016" та розслідування кримінального провадження за ст.205 та ст.212 КК України перекрито канал незаконного експорту до Туреччини та Ірану волоських горіхів", - йдеться у повідомленні.

У ДФС зазначають, що на підставі ухвали суду на території Іллічівського морського рибного порту та Іллічівського морського торговельного порту проведено огляди трьох вантажних автомобілів.

"Виявлено та вилучено 119,8 тонни очищених та неочищених волоських горіхів загальною орієнтовною вартістю 4 мільйони 83 тисячі гривень", - заявили у фіскальній службі.

Тривають слідчі дії.

Раніше повідомлялося, що в Україні існує "горіхова мафія".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 733 | Додав: adminA | Теги: податківці, канал горіхової контрабанди, Іран, Туреччина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]