Пт, 2024-03-29, 16:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:17
Кандидат у депутати на Волині оголосив голодування, вимагаючи чесного підрахунку голосів
Інші останні Новини з регіонів України
На Волині кандидат-мажоритарник від опозиції в одномандатному окрузі №21 Ігор Гузь зі своїми соратниками оголосив голодування на знак протесту проти нечесного підрахунку голосів, повідомив глава виборчого штабу кандидата Павло Данильчук.

За словами соратника кандидата, 29 жовтня о 21.00 Гузь подав письмову скаргу на дії членів виборчкому, які здійснювали нечесний підрахунок голосів. Однак працівники комісії відмовили у прийнятті скарги, в результаті чого політик і його оточення оголосили про початок голодування, передає "Інтерфакс-Україна".

Варто зазначити, що відтоді десятеро осіб з білими пов'язками на лобі на знак протесту сидять на сходах міськради, де засідає комісія. Прикметно, що наразі Гузь випереджає кандидата-самовисуванця, якого підтримує влада, співзасновника компанії "Континіум" Степана Івахіва.

Згідно з даними, обнародуваними на сайті Центральної виборчої комісії о 07.37 вівторка, 30 жовтня, по округу №21 оброблено 80,72% протоколів. Гузь лідирує з 37,05% голосів виборців, його найближчий конкурент Івахін має підтримку 36,47% голосів виборців.

Раніше екс-прем'єр Юлія Тимошенко теж оголосила голодування на знак протесту проти фальсифікації парламентських виборів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1025 | Додав: adminA | Теги: підрахунку голосів, Волині кандидат, голодування, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]