Пт, 2024-04-26, 22:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:46
Кандидатуру нового Прем’єр-міністра України Ярош запропонував Зеленському. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини

Задля збереження державності України і покращення ситуації в країні Володимиру Зеленському варто припинити звинувачувати у негараздах колишнього президента України та використати знання і досвід Порошенка на користь України.

Про це заявив народний депутат України VIII скликання і командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош в інтерв’ю телеканалу “Еспресо”.

Ярош констатував, що зараз Україна перебуває не в найкращій політичній і економічній ситуації, тому слід припинити чвари і об’єднатись задля України.

“Що б я зробив на місці Зеленського, то я би забув про чвари з попереднім президентом. Петро Олексійович…  Хоч я не є його прихильником і маю до нього цілу купу зауважень, але заради держави, заради порятунку економіки, заради можливих досягнень в секторі національної безпеки і оборони, я би з ним пішов на мирову. Я би, можливо, на місці Зеленського, пропонував би йому прем’єрський пост, бо Петро Олексійович вміє займатися економічними питаннями… Я би ішов на такі компромісні речі, а не просто на розмови, бо зараз вже час розмов минув, ми можемо отримати економічний колапс у 2021 році. Все до цього йде, тому потрібні дуже радикальні заходи”, – заявив Дмитро Ярош.

На думку Яроша, Зеленському треба йти на контакти з представниками патріотичних сил України.

“Контакти з ОПЗЖ, які у них відбуваються постійно і регулярно, призведуть до повстання українських патріотів в державі”, зазначив підкреслив Ярош.

Більше – у повній версії  інтерв’ю Дмитра Яроша телеканалу “Еспресо”.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 536 | Додав: adminA | Теги: Зеленський, кандидатура нового Прем’єр-міністра, Ярош | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]