Ср, 2024-04-24, 00:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:54
Карколомне ДТП в Ірані: перекинувся автобус із студентами - 21 особа загинула, 23 поранено
Інші останні Новини світу
Автобус, що перевозив студентів, перекинувся на трасі Ізех-Лордеган, в 500 км на північний захід від Тегерана.

Загинула 21 особа, ще 23 отримали поранення, передає ИТАР-ТАСС з посиланням на національне радіо "Голос Ісламської Республіки Іран".

За його даними, водій транспортного засобу не впорався з керуванням на мокрій дорозі. Як відзначає національне радіо, автобус рухався по трасі з перевищенням швидкості. Це могло стати однією з причин НП. Постраждалі доставлені в лікарні. Почато розслідування обставин події.

У ІРІ на дорогах щорічно гине до 20 тисяч осіб. Серед причин високої смертності - ігнорування ременів безпеки, розмови по мобільному телефону під час руху і перевищення швидкості.

Нагадаємо, на початку вересня в 50 км на захід від Шираза автобус на великій швидкості врізався в скелю: 19 осіб загинули, 25 отримали поранення.

Як повідомлялося, у вересні 2010 року в Ірані автобус впав з семиметрової висоти: загинули 29 осіб, 10 постраждали. Машина пробила огорожу і впала з мосту на проїжджу частину. Подія трапилася на автодорозі між містами Тегеран і Саві. Винуватцем ДТП виявився водій транспортного засобу, який через втому і тривале водіння заснув за кермом.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 980 | Додав: adminA | Теги: студентами, дтп, 23 поранено, автобус, 21 особа загинула, Ірані | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]