Вт, 2024-04-16, 07:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:27
Х'ю Лорі,популярний актор, відомий як Доктор Хаус, приїде до Києва з блюзовим концертом
Інші останні Новини світу

Британський актор Х'ю Лорі 20 червня приїжджає з концертом до Києва. Про це сьогодні повідомила компанія-промоутер Еuro Entertainment, передає "МедиаНяня".

Постановкою концерту будуть займатися українські фахівці. Також Лорі виступить в Мінську (22 червня), Петербурзі (24 червня) та Москві (25 червня).

У 2011 році актор випустив дебютний блюзовий альбом Let Them Talk і дав вісім концертів. Через тиждень після виходу платівка здобула перші рядки британського національного хіт-параду і потрапила в Hot 100 музичного журналу Billboard.

Х'ю Лорі грає на гітарі, фортепіано та інших інструментах, також він записав клавішну партію для однієї з композицій альбому "Hang Cool Teddy Bear" (2010) американського рокера Meat Loaf.

За словами Лорі, він став шанувальником блюзу ще в дитинстві, коли почув пісню Віллі Діксона I Can't Quit You Baby. Актор також зізнався, що смерть культового блюзмена Мадді Уотерса "потрясла його куди більше, ніж вбивство Леннона".

Нагадаємо, що Х'ю Лорі, зірка телесеріалу "Доктор Хаус", потрапив до Книги рекордів Гіннеса. Його визнали актором, що привертає до екранів телевізорів увагу найбільшої аудиторії.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1153 | Додав: adminA | Теги: Х'ю Лорі, популярний актор, відомий як Доктор Хаус | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]