Сб, 2024-04-20, 11:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:11
Хочу - кокаїн нюхаю, хочу - стріляю. П'яний мажор "наїхав" на міліціонерів у Донецьку. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Син донецького бізнесмена в стані алкогольного сп'яніння, нецензурно висловлюючись, поспілкувався з міліцією.

Відеозапис від 27 лютого, на якому зафіксовано, як співробітники міліції розмовляють з Володимиром Кривком, оприлюднив сайт "Остров".

"Я – Володимир Кривко, бля..ь! Відійдіть із моєї дороги, бля...ь! Я торчу, відпочиваю, як я хочу. Я хочу, бля..ь, нюхаю кокаїн, хочу колюся, хочу п'ю, хочу їду на машині, хочу є..., хочу стріляю. Я Володимир Кривко! - Є питання?" - кричав п'яний чоловік міліціонерам.

"Я вас поважаю. Але я поважаю більше своє Я, Володимира Кривка. І щоб мене хтось строїв, бля...ь!..." - кричав він.

У свою чергу прес-служба Донецького ГУ ГУВС повідомила, що зустріч міліціонерів з цим громадянином була результатом дзвінка до Ворошиловського райвідділку адміністрації ресторану "Панорама", де він до цього відпочивав.

"Співробітники міліції намагалися втихомирити донеччанина, який розбушувався, проте він, грубо порушуючи громадський порядок і проявляючи явну неповагу до законних вимог співробітників міліції про припинення протиправних дій, став висловлюватися на їхню адресу нецензурною лайкою й ударив одного із правоохоронців", - йдеться в повідомленні.

"Автомобіль даного громадянина був евакуйований на штрафмайданчик ДАІ для запобігання ДТП. Також в останнього була вилучена незареєстрованна зброя, яка зберігається незаконно", - додається в документі.

"Наразі матеріали перевірки спрямовані в прокуратуру для ухвалення рішення про порушення кримінальної справи", - повідомила прес-служба.

За інформацією "Острова", Володимир Кривко - син власника концерну "Сарепта". За іншою інформацією, він також є співзасновником концерну.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1047 | Додав: nowyny | Теги: Сарепта, Володимир Кривко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]