Вт, 2024-04-16, 22:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:01
Київ в Кабміні вирішили забудувати сміттєпереробними заводами
Інші останні Економічні новини
Прем'єр-міністр України Микола Азаров наголошує на необхідності будівництва сміттєпереробних заводів у Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Сміттєпереробні заводи нам дуже потрібні, тому що ми захарастили звалищами всю країну. Навколо Києва всі наші мальовничі місця засмічені звалищами, від яких весь цивілізований світ уже давно відмовився, вони навчилися отримувати зі сміття тепло, електроенергію, інші продукти переробки", - сказав він , виступаючи з лекцією в Київському національному університеті будівництва і архітектури в понеділок у Києві.

"Будівництво сміттєпереробних комбінатів - це серйозне завдання для нас, і вони в Києві обов'язково будуть будуватися", - зазначив прем'єр.

Зазначимо, що громадяни України почнуть оплачувати переробку сміття вже з 2013 року. Це дозволить зробити рентабельним будівництво 10 сміттєпереробних заводів, в які в рамках національного проекту "Чисте місто" планується вкласти 5 млрд грн. Щомісячні витрати громадян на вивіз, переробку й утилізацію сміття становитимуть до 30 грн, зазначають учасники ринку.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1077 | Додав: adminA | Теги: Кабмін, Київ сміттєпереробними заводами | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]