Вт, 2024-04-23, 08:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:45
Київське "Динамо" стало 15-разовим чемпіоном України. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

На столичному НСК "Олімпійський" завершився матч 23-го туру української футбольної Прем'єр-ліги, в якому "Динамо" приймало полтавську "Ворсклу" і виграло з рахунком 1:0. Таким чином, кияни достроково, за три тури до закінчення сезону УПЛ 2015/16, гарантували собі золоті медалі національної першості, передає УНІАН.

Кияни мали помітну перевагу протягом гри, але насичена ешелонована оборона суперника спочатку не дозволяла реалізувати перевагу. Тим не менш, на 36-й хвилині, Сергій Сидорчук запустив м'яч по правому флангу, його підхопив Андрій Ярмоленко, на замаху обіграв опонента, пройшов ще одного захисника, під кутом вийшов один на один з воротарем Дмитром Нєпогодовим і відпасував назад Жуніору Мораєсу, якому залишалося лише влучити у порожні ворота - 1:0.

Після перерви кияни в боротьбі зуміли зберегти свою перевагу.

Тепер у турнірній таблиці "Динамо" має перевагу над донецьким "Шахтарем" у 7 очок. Разом з тим, кияни гарантовано отримають 3 бали за матч передостаннього туру із запорізьким "Металлургом", який знявся з турніру.

Київському "Динамо" довелося шукати додаткову мотивацію, щоб вдруге поспіль стати чемпіоном України. Про це в інтерв'ю програмі "ПроФутбол" сказав головний тренер "Динамо" Сергій Ребров, повідомляє Sport Arena.

"Я радий, що хлопці зібралися. Так, не показали яскраву та іскрометну гру, але сьогодні на кону стояло все. Непросто виграти друге чемпіонство поспіль. У минулому сезоні було бажання довести з першого і до останнього туру, а у цьому чемпіонаті вже потрібно було шукати додаткову мотивацію. Радий, що хлопці її знайшли. Так будемо продовжувати і в наступному сезоні", - заявив Ребров.

За його словами, незважаючи на відсутність турнірної мотивації, матч "Динамо" проти "Шахтаря", який відбудеться у Львові 1 травня, все одно пройде у безкомпромісній боротьбі.

"Протистояння з "Шахтарем", навіть у форматі товариської гри – це завжди свято для України. Всі будуть стежити за цим матчем, тому я не думаю, що хтось буде грати абияк. Впевнений, буде безкомпромісна боротьба, і ми зробимо все для перемоги".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 769 | Додав: adminA | Теги: Київське Динамо, 15-разовий чемпіон України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]