Пт, 2024-03-29, 14:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:26
Київське "Динамо" УЄФА покарала на два матчі в єврокубках без глядачів
Інші останні Спортивні новини

Контрольно-дисциплінарна інстанція з етики УЄФА винесла вердикт щодо матчу 20 жовтня між "Динамо" (Київ) і лондонським "Челсі", згідно з яким український клуб проведе два матчі в єврокубках без глядачів і заплатить штраф.

"Динамо" проведе два найближчих матчі в єврокубках без глядачів, а на третій матч заборона поширюється умовно з випробувальним терміном на три роки. Київський клуб також оштрафований на 100 тис. євро", - повідомляє сайт uefa.org.

Контрольно-дисциплінарна інстанція з етики розцінила дії вболівальників "Динамо в матчі Ліги чемпіонів проти "Челсі" як "расистські, і такі, що порушують статтю 14 дисциплінарного регламенту організації".

Як повідомлялося, 22 жовтня УЄФА відкривла справу стосовно "Динамо" за расистську поведінку уболівальників та інші інциденти на стадіоні НСК "Олімпійський" під час матчу Ліги чемпіонів проти "Челсі".

Після матчу в ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що група молодиків напала під час матчу на трибунах стадіону на глядачів, серед яких були темношкірі вболівальники. Цей інцидент був зафіксований представниками організації "Футбол проти расизму в Європі" (FARE).

Київський клуб звинуватили в неналежній поведінці уболівальників, відповідно до статті 16 дисциплінарного регламенту і блокуванні сходів, що порушує статтю 38 Правил безпеки УЄФА.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 800 | Додав: adminA | Теги: УЄФА, Київське Динамо, два матчі в єврокубках, без глядачів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]