Пт, 2024-03-29, 09:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:34
Кислиця - постпред рф визнав в ООН, що проти України ведеться війна, а не "спецоперація"
Інші останні Політичні новини

Представник рф у Раді Безпеки ООН зізнався, що проти України ведеться не "спеціальна операція". Офіційно Кремль називає свою повномасштабну військову агресію проти нашої країни "спецоперація", не війна.

Про сказав у виступі України при ООН Сергій Кислиця на засіданні Радбезу. "Якщо і є щось, за що ми маємо подякувати російському представнику, так це за його визнання на вчорашній прес-конференції, що росія веде війну проти України. "Війна" - ви сказали кілька разів, а не "спеціальна операція"", - зазначив дипломат.

Кислиця також розцінив пояснення постпреда рф Василя Небензі ситуацій з вбивствами цивільного населення в Україні як визнання, що російські солдати вбивають мирних громадян. "Ви сказали, що це війна, і що на війні вбивають мирних жителів", - сказав представник України на засіданні Радбезу в Нью-Йорку (США) з приводу масових вбивств цивільних під Києвом.

Український дипломат порівняв дії армії рф з гітлерівцями під час Другої світової війни.

"Як росіяни самі стали творити ті ж жорстокості, що й нацисти? Коли вам стали до смаку такі дії, як у нацистів - вбивати мирних громадян, намагатися перекроювати міжнародно визнані кордони? Ставити завдання остаточно вирішити українське питання, як Гітлер намагався вирішити єврейське питання?" - сказав Кислиця.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 436 | Додав: adminA | Теги: визнання війни, ООН, україна, Кислиця, постпред рф | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]