Пт, 2024-03-29, 16:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:18
Кліп про єдину Україну записали С.К.А.Й. і сотні українців. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини
Український поп-рок гурт С.К.А.Й. презентував новий кліп. Відео для "Ми разом! - Мы вместе!" записували українці з різних міст.

"Хоч якими б різними ми були, ми завжди можемо знайти порозуміння та згуртуватись навколо побудови щасливої та заможної країни. Всі ці проблемні питання, котрими нас хочуть пересварити, є надуманими. Ми завжди чудово один одного зрозуміємо, було б бажання", - пише на своїй сторінці у Facebook лідер гурту Олег Собчук.

С.К.А.Й. запросили своїх прихильників до участі у створенні кліпу на пісню "Ми разом! - Мы вместе!" з нового, невиданого поки що, альбому - "Край Неба". Однойменний до назви треку флешмоб проходив протягом двох тижнів. Всі охочі повинні були відзняти відео з плакатом "Ми разом! - Мы вместе!" на тлі назви міста або впізнаваної місцевості. У флешмобі взяли участь сотні людей з усієї України.

"Ми отримали десятки відеороликів! Хтось знімав сам, хтось збирав компанію, в деяких містах організовували великі інсталяції, як ось у Мукачевому", - кажуть музиканти гурту. Не всі відео увійшли до фінальної версії. Пісня виявилася закороткою, щоб вмістити всі ролики.

Раніше кримськотатарський телеканал ATR зняв кліп "Ми єдиний народ, єдина країна!", використавши пісню групи "Океан Ельзи".



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1085 | Додав: adminA | Теги: С.К.А.Й. і сотні українців. ВІДЕО, кліп, єдину Україну | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]