Сб, 2024-04-20, 06:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:42
Кліп у стилі Леонардо да Вінчі випустили "Воплі Відоплясова". ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

Група "Воплі Відоплясова" презентувала кліп на пісню "Талалай" зі свого останнього альбому "Чудовий світ" (2013). Режисером ролика виступив Володимир Якименко, передає Cultprostir.

За словами лідера команди Олега Скрипки, відео натхненне естетикою античності і епохи Відродження. В якості запрошеного гостя в кліпі знявся один із лідерів гурту ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта, який виконує в пісні партію на фаготі.

"Розливи молока символізують Чумацький Шлях, вода – космос. Космонавти спочатку тренуються у воді. Плавання – це політ. Закохана людина теж знаходиться в польоті, у плаванні. Оголені тіла - це фантасмагорії у стилі Леонардо да Вінчі", - розповів про нову відеороботу групи Олег Скрипка. На його думку, в кліпі виражений "спалах, коли втрачаєш відчуття власного тіла, єднаючись із коханою людиною".

"Пісня "Талалай" - романтична і лірична. Нічна казка для коханої, феєрія. Талалай - це хлопець-балакун, який вміє красиво та цікаво запаморочити голову", - додав Скрипка.

Лідер ВВ уточнив, що ця пісня, як і вся його музика, не про нього особисто: "Безумовно, деякі епізоди мені близькі, але загалом це абстрактна історія, вигадка".

Раніше "Танок на Майдані Конго" презентували новий відеокліп на пісню "Василь Гупало" - перше анімаційне відео в своїй кар'єрі. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 890 | Додав: adminA | Теги: леонардо да Вінчі, кліп, Воплі Відоплясова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]