Ср, 2024-04-24, 16:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:19
Книгу про те, навіщо Європі Україна Ложкін написав
Інші останні Культурні новини

Голова Адміністрації президента Борис Ложкін повідомив про вихід 18 березня своєї нової книги під назвою "Четверта республіка". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Як зазначив Ложкін, книга була написана за участю журналіста Володимира Федорина протягом травня-грудня 2015 року.

"Головне завдання книги - відповісти на питання, винесене в її підзаголовок: чому Європі потрібна Україна, а Україні - Європа? Вона про те, що з Україною можна і потрібно мати справу. Наша країна не повинна перетворитися на failed state. Навпаки, в ній вирішення проблем для Європи, а не їх створення. Україні потрібна Європа - як союзник і джерело цінностей. Європі потрібна Україна - як нагадування про сенс самого європейського проекту і про те, що історія не закінчена. Я хочу довести, що в України є майбутнє, показати, яким воно мені видається, і розповісти, що саме робиться і має бути зроблено для того, щоб це майбутнє було досягнуто", - зазначив він.

Ложкін також підкреслив, що одним із спонукальних мотивів для написання книги стало бажання надати активним людям, які живуть в Україні і прагнуть змін, основу для роздумів про те, куди повинна рухатися країна, дати набір практичних ідей, які допомагають вирішувати проблеми, що виникають на цьому шляху.

"Протягом першого року моєї роботи в АП мені доводилося багато дискутувати про історію України, її стратегію, реформи, необхідні для будівництва нормальної європейської країни. За цей час я накопичив досвід і знання, які, без перебільшення, можна назвати унікальними. І у мене з'явилася потреба ними поділитися", - написав він.

За словами Ложкіна, робота над книгою дала йому добру нагоду "поміркувати стратегічно, вийшовши за рамки щоденних завдань".

"Я не бачу себе в публічній політиці і не вважаю за необхідне ретушувати свій образ для майбутніх політичних битв. "Четверта республіка" - не мемуари і не звіт про виконану роботу. Це відверта розмова про глибоку трансформацію, яку переживає Україна", - підкреслив очільник АП.

Книга Ложкіна вийде у видавництві "Фоліо" українською і російською мовами загальним тиражем 6 тисяч. Обсяг книги - 250 сторінок. В інтернет-магазинах книга вже доступна для попереднього замовлення. Більше інформації про книгу - на сайті http://4-republic.com.

Раніше повідомлялося, що літературна агенція Discursus випустить книгу В'ячеслава Чорновола "Україна починається з тебе". 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 781 | Додав: adminA | Теги: україна, книга, Європа, Ложкін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]