Пт, 2024-03-29, 16:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:00
Княжицький розповів подробиці справи про "замах на вбивство Медведчука" - "я програв, але на користь собі"
Інші останні Політичні новини

"Я програв, але на користь собі": Княжицький розповів подробиці справи про "замах на вбивство Медведчука"

Нардеп розповів, що наразі опозиція веде війну проти Медведчука

Народний депутат Микола Княжицький взяв участь у програмі свого колеги "Гончаренко рулить" на "5 каналі". Зокрема, там він заявив, що наразі опозиція веде війну проти Віктора Медведчука. Також спростував звинувачення у "плануванні вбивства Медведчука" та розповів подробиці судових розглядів щодо цього.

"Він почав усюди заявляти, що я з колегами нібито планували його вбивство. І написав про це заяву, порушив проти мене кримінальну справу... Я програв судовий позов щодо захисту честі, гідності та ділової репутації, який подав проти Медведчука, але це виявилося на користь мені. Я подавав до суду, щоб звинуватити його у наклепі. У відповідь він заявив, що це його оціночне судження, а не факт (про планування вбивства). Це і стало вирішальним у тій кримінальній справі, яку він проти мене відкрив. Зараз ця справа могла наді мною висіти так само, як і справа Тетяни Чорновол", – пояснив Княжицький.

Також нардеп заявив, що наразі опозиція веде війну проти Медведчука.

"Медведчук донедавна був одноосібним представником Путіна та персоною, яку ніхто не рухав. Тому що рухати Медведчука – це оголошувати пряму війну Путіну. Але ми її оголосили", – зауважив депутат.

Нагадаємо, що на "5 каналі" виходить шоу "Гончаренко рулить", у якому нардеп Олексій Гончаренко за кермом машини спілкується зі своїми гостями і розпитує їх про важливі теми, а також обговорює ексклюзив щодо резонансних подій.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 653 | Додав: adminA | Теги: замах на вбивство Медведчука - прог, Княжицький | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]