Пт, 2024-04-19, 17:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:13
Княжицький - відмова Разумкова спілкуватись в ефірі українською це його особистий заклик окупувати всю Україну
Інші останні Політичні новини

  Відмова Разумкова спілкуватись в ефірі українською – це його особистий заклик окупувати всю Україну, – Княжицький

Керівник партії “Слуга народу” Дмитро Разумков робить заяви проти української мовної політики. Про це голова Комітету Верховної Ради з питань культури і духовності Микола Княжицький написав у Facebook. “Боротьбою за голоси антиукраїнських виборців Медведчук і Зеленський знищують Україну. Спочатку сили Медведчука провокаційно починають готувати з окупантами телешабаш, потім керівник партії Зеленського знову робить заяви проти української мовної політики. Заяви абсурдні. Мовляв, не говоритиму на ефірах українською доти, доки триває окупація. Але окупованими є як раз ті території, де найбільше говорили російською! Тому відмова Дмитра Разумкова спілкуватися в ефірі українською є його особистим закликом окупувати всю Україну!”, – заявив Княжицький. Він припускає, що Разумков, ймовірно, може свідомо це робити.

Боротьбою за голоси антиукраїнських виборців Медведчук і Зеленський знищують Україну.

Спочатку сили Медведчука провокаційно починають готувати з окупантами телешабаш , потім керівник партії Зеленського знову робить заяви проти української мовної політики. Заяви абсурдні. Мовляв, не говоритиму на ефірах українською доти, доки триває окупація. Але окупованими є як раз ті території, де найбільше говорили російською!!! Тому відмова Дмитра Разумкова спілкуватися в ефірі українською є його особистим закликом окупувати всю Україну! Не стверджую, що свідомим, хоча це припускаю. І знову згадую інтерв’ю gazeta.ua великого поета , політв‘язня і громадянина Ігоря Калинця. Сьогодні йому виповнюється 80 років. У тому інтерв‘ю Калинець багато розповідає про іншого великого українського поета Василя Голобородька , якого вважає гідним Нобелівської премії. Голобородька ще у студентські роки переслідували за поширення роботи Івана Дзюби «Інтернаціоналізм чи русифікація». Його ім‘я цинічно використав Зеленський для розкрутки назви партії, яку очолює Разумков. І ще Ігор Калинець каже :

«Ми не можемо тепер ставити питання так, як це поставила "Свобода", скажімо, Фаріон. Маємо російськомовну Україну, яка також є на фронті. Вони гинуть за Україну. З одного боку, це добре, що вони відчувають якусь покревленість з тою землею, якщо не з родом, своїми предками, які, може, були росіянами, а з іншого боку, якщо ми будемо їм вдячні, поблажливі, то будемо мати Малоросію після того, як усе закінчиться. І тоді знов буде внутрішня війна між українцями і малоросами

– Ви не припускаєте, що з такого сплаву може утворитися нова політична українська нація?

– (Зітхає) Ну, вона буде тільки тоді українською з цього сплаву, якщо вона збереже принаймні українську мову і нею себе буде висловлювати. Якщо цього не станеться, це вже буде якась інша… потвора»

Я не вірю, що Зеленський чи Разумков , які не мають жодних державницьких переконань і національних ідей переможуть цинічних і нахабних медведчуків. Краще їм прислухатися до слів ювіляра і зберегти і себе , і Україну. Хоча, звичайно і без них є кому державу будувати.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 823 | Додав: adminA | Теги: українська, Ефір, відмова Разумкова, Княжицький, окупація України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]