Чт, 2024-03-28, 22:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:17
Кокс і Кваснєвський вирішили продовжити свою роботу в Україні - місія ще не виконана
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
Сьогодні вони представлять свою доповідь
Мандат місії спостерігачів Європарламенту Олександра Кваснєвського та Пета Кокса в Україні вирішили продовжити.

Про це повідомляє Польське радіо з посиланням на власні джерела.

У вівторок, 15 жовтня, буде представлено доповідь спостерігачів Європарламенту екс-президентів Польщі Олександра Кваснєвського і ЄП Пета Кокса. Спостерігачі ЄП підведуть підсумки місії.

Зазначимо, Пет Кокс і екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський стали спостерігачами від Європарламенту щодо судових процесів над Юлією Тимошенко і почали роботу в Україні 11 червня 2012 року.

Пізніше їх мандат був розширений: крім справ екс-прем'єра, вони також спостерігали за справами екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і колишнього тимчасово виконуючого обов'язки міністра оборони Валерія Іващенка.

Нагадаємо, 4 жовтня, спостерігачі від Європарламенту щодо судових процесів над Юлією Тимошенко Олександр Кваснєвський і Пет Кокс передали екс-прем'єру пропозицію про лікування в Німеччині і Тимошенко прийняла її. Крім того, вони подали Президенту прохання про помилування Тимошенко.

Звільнення або відправлення на лікування за кордон Тимошенко є однією з умов підписання угоди про асоціацію Україна ЄС. Питання підписання угоди буде розглядатися на саміті Східного партнерства, який відбудеться в листопаді у Вільнюсі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 881 | Додав: adminA | Теги: Кокс і Кваснєвський, свою роботу в Україні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]