Вт, 2024-04-16, 13:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:37
Компанія Maserati у найближчі два роки випустить три нові моделі
Інші останні Новини світу

У найближчі два роки компанія Maserati випустить три нові моделі для різних сегментів ринку. Такі кроки здійснюються в рамках стратегії з розвитку бренду. Також, згідно з документом, до 2015 року планується збільшити випуск автомобілів до 50 тисяч на рік, пишуть "Автоновости".

За попередньою інформацією, до кола новинок увійдуть повноприводний люксовий кросовер, середньорозмірний седан і нове покоління Maserati Quattroporte. Кросовер буде побудований на основі концепт-кара Kubang, який показали широкій публіці в рамках торішнього автошоу у Франкфурті. Виробляти люксовий SUV будуть на одному із заводів концерну Chrysler у США.

Середньорозмірний седан посяде місце на сходинку нижче за вищезазначену Maserati Quattroporte. Головними конкурентами новинки назвали BMW 5-series і Jaguar XF, седан стане плодом спільної діяльності італійців та американців.

Зокрема, йому дістануться двигуни з різних континентів: автомобіль комплектуватиметься крайслерівським бензиновим V6 потужністю 400 к.с. і 300-сильним дизельним V6 від Fiat. Складання седанів буде налагоджено в Італії. Оскільки завод у Модені не впорається з таким обсягом, використовуватиметься підприємство ательє Bertone, яке концерн Fiat купив два роки тому.

Раніше повідомлялося, що італійський виробник спорткарів представив модель Kubang, яка кидає виклик Porsche Cayenne, BMW X6 M й іншим аналогам. Новинка є дивовижним гібридом: основа - від американського джипа, а двигун від Ferrari. Поки що перед нами передсерійний зразок, і деталі технічних характеристик тримаються в таємниці, але вже тепер зрозуміло: Maserati прагне перевершити всіх за розкішшю і швидкістю.

Платформа Kubang запозичена у Jeep Grand Cherokee. Але найцікавіше - під капотом. Повідомляється, що Maserati буде ставити на цю машину нові двигуни власної розробки, які вироблятимуться на заводі Ferrari в Маранелло. Проектування моторів очолює Паоло Мартінеллі - колишній головний моторист формульної команди Ferrari, що нині є шефом Maserati, який опікується двигунами і трансмісіями.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1106 | Додав: adminA | Теги: три нові моделі, Maserati | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]