Пт, 2024-03-29, 13:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:47
Концепція нової української школи
Інші останні Політичні новини

  14 грудня 2016 року на своєму засіданні Уряд затвердив Політичну пропозицію щодо реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа».

Як зазначила міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, «… ця Політична пропозиція – стратегічний документ, із урахуванням якого розроблятиметься подальша програма діяльності Уряду щодо реформування загальної середньої освіти до 2029 року».
Читаєш Концепцію «Нова українська школа», і складається враження, що автори цього «декларативного» документа не досить вдало запозичили модель шкільної освіти західних країн, які як нації утворилися в далекому минулому, а нині живуть спокійним, розміреним та економічно благополучним життям.

Панове розробники Концепції, ми повинні нарешті стати єдиною політичною нацією. В Україні війна, гинуть наші громадяни. Нам потрібна освіта, спрямована на виховання патріотів, які б захищали нашу державу на фронті, на яких би спиралася українська влада під час проведення таких болючих реформ. Нам потрібні патріоти, які б співпрацювали з владою у форматі громадянського суспільства, примушували її еволюційно змінюватися, а не на радість нашим ворогам викрикували «геть» або поповнювали лави заробітчан у Польщі…

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 856 | Додав: colga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]