Пт, 2024-03-29, 03:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:03
Кононенко - жарти закінчилися і постає питання, чи справді ми йдемо в ЄС і НАТО
Інші останні Політичні новини

Жарти закінчилися і постає питання, чи справді ми йдемо в ЄС і НАТО - Кононенко

Про це заявив Перший заступник Голови фракції Партії "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко.

"Жарти закінчилися і постає питання, а куди ми рухаємося далі? Чи справді ми йдемо в ЄС і НАТО, чи дійсно ми продовжуємо реформи і розраховуємо однією мовою спілкуватися з нашими міжнародними партнерами? Наша команда працювала на позитив, на донесення наших здобутків і нашої програми на наступні п’ять років. Те ж саме ми будемо робити і наступні три тижні", – зауважує Ігор Кононенко.

В той же час, за його словами, чи не вперше влада, як мінімум в ЗМІ, виявилася в опозиції.

"Кожен кандидат атакував тільки Президента. Тут об’єдналися інтереси декількох супротивників. В першу чергу, це, звичайно, Росія і Путін. Збіглися інтереси як мінімум одного олігарха, який вважав і вважає чинного Президента особистим ворогом. І збіглися інтереси ряду "скривджених" людей, які вважають, що чинна влада не дала їм заробити", – пояснює Ігор Кононенко.

Проте, за його словами, команда налаштована на позитив. "Ми ніколи не використовували і не будемо використовувати "чорний" піар. Абсолютно чітко сказав Президент, що народ України зміг відокремити "зерна від плевел" і визначити, де чорний піар, де технологія, а де відверта брехня", – підсумував Ігор Кононенко.

Повідомлялося про те, що фонд "Демократичні ініціативи ім. І.Кучеріва" оприлюднив результати опитування в ході першого туру виборів президента України. Згідно з даними фонду, картина опитування виглядає наступним чином: Володимир Зеленський - 30,4%; Петро Порошенко - 17,8%; Юлія Тимошенко - 14,2%; Юрій Бойко - 9,8%; Анатолій Гриценко - 7,1%.

Згідно даних останніх соціологічних опитувань, серед кандидатів на президентську посаду лідером є В. Зеленський — серед усіх респондентів за нього збираються проголосувати 18,8% (серед тих, хто має намір брати участь у виборах і вже визначився, за кого голосуватиме — 24,8%). Другу позицію займає П. Порошенко (відповідно 15,7% і 22,1%), третю — Ю. Тимошенко (відповідно 11,5% і 14,8%).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 853 | Додав: adminA | Теги: ЄС і НАТО, жарти, Кононенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]