Пт, 2024-04-26, 20:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:35
Короткий огляд Ford Focus
Інші останні Новини України

Ford Focus Виробник звик до успіху свого епохального Focus Mk1, перше покоління ST170 з'явилося нашої уваги у 2002 році. Він мав 2,0-літровий чотирициліндровий двигун, досить скромні 170 кінських сил і ауру автомобіля. це був майже більш високий рівень оздоблення, ніж правильна машина водіння.

На момент появи другого покоління у 2005 році преміальна автомобільна група генерального директора Жака Насера, досягла свого апогею. Це допомагає пояснити перехід автомобіля на оригінальний турбований 5-циліндровий двигун Volvo, який забезпечив значний приріст потужності до 225 кінських сил.

Коли у 2012 році було запущено третє покоління, глобаліст Алан Мулаллі був у голові; PAG більше не було; філософія одного Форда означала, що на плечах Фокус мав вагу всього світу; і ST знову повернувся до чотирьох циліндрів і 2,0 літра - цього разу з турбонаддувом і достатнім бурчанням, щоб прорвати бар'єр 250 кінських сил.

І тепер, з таким самим настроєм корпоративної консолідації, що існує у Ford, що існує у більшості масових брендів, і кінець на очах у фірмового моторного заводу Bridgend, четверте покоління ST знову перемикається цього разу на американське, європейське налаштований 2,3-літровий чотириланковий.

І все ж у цій машині є набагато більше, ніж спільний з Ford Mustang блок двигуна. В рамках волі Форда відновити репутацію Focus за неперевершений динамізм та привабливість водія серед сімейних хетчбеків, цей автомобіль отримав безліч електронних та механічних функцій, яких він ніколи раніше не мав - кожну з яких ви збираєтесь прочитати у звичайна деталь.

Короткий погляд на асортимент Focus ST

Ford focus доступний як з п’ятидверним люком, так і з більш практичним універсалом. Також пропонуються два варіанти двигунів: заголовок бензинових двигунів потужністю 273 к.с. та дизеля 188 к.с.

Хоча само собою зрозуміло, що пуристів, швидше за все, привабить п’ятидверний бензиновий люк, дизельний автомобіль також припаде до душі тим, хто після автомобіля вищої якості з більш утилітарним поворотом. Стандартне обладнання за цією ціною є міцним і містить все, починаючи від навігації до підігріву керма та відмінних спортивних сидінь Recaro.

Переваги Ford focus

  • Зруйнування продуктивності в реальному світі, коли ви цього захочете
  • Багатий за характером і захоплюючий, але також практичний по суті

Недоліки

  • Не вистачає жорсткої тактильності найкращих автомобілів з переднім приводом
  • У салоні без натхнення використовується дешевший пластик, якого ви не знайдете у конкурентів.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 737 | Додав: admin | Теги: Ford Focus, авто, огляд | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]