Вт, 2024-04-23, 15:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:27
Кожному, хто купить електровелосипед, уряд США подарує $1500
Інші останні Новини світу

E-BIKE Act сша Законопроект E-BIKE Act, запропонований в американському конгресі сенаторами від демократів, обіцяє всім, хто придбає новий електровелосипед, повернення 30% вартості аж до $1500. Під пільгу підпадають усі три категорії електровелосипедів, за винятком велосипедів із мотором потужнішим 750 Вт. Повернення можна отримати або як податкову пільгу, або як податковий кредит, що повертається.

Законопроект також не поширюється на велосипеди дорожчі за $8000, а при купівлі електробайку від $5000 і більше кредит починає скорочуватися. Крім того, є особливі умови для тих, хто заробляє більше $75 000 на рік або є главою сім'ї із загальним доходом понад $112 500 або для одружених пар, які спільно отримують понад $150 000. Для них передбачено поступове скорочення пільги.

У 1600-сторінковому законопроекті перераховані інші переваги для власників велосипеда. Ті, хто їздить на них на роботу або користується орендованими байками, можуть почати отримувати прибуток до вирахування податків за аналогією до тих, хто їздить на роботу на громадському транспорті.

Електровелосипеди істотно дорожчі за звичайні, у США їх ціна коливається від $1000 до $8000. Однак для багатьох вони стали вигідною, корисною та екологічно чистою альтернативою автомобілям. За даними недавнього дослідження, якщо 15% автомобільних поїздок замінити велосипедними, емісія вуглекислого газу скоротиться на 12%.

Ще в 2019 році аналітики Deloitte стверджували, що найближчими роками електровелосипеди продаватимуться мільйонами, причому не тільки в Європі, а й у США. Єдине, чого слід дочекатися, – це здешевлення акумуляторів і зниження цін на електровелосипеди.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 529 | Додав: admin | Теги: E-BIKE Act, США, Електровелосипед | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]