Пт, 2024-04-19, 03:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:10
Все частіше українці їдуть відпочивати в Крим і Карпати, а не у Єгипет і Туреччину
Інші останні Туристичні новини
Результати дослідження запитів користувачів пошуковика Google свідчать про те, що у поточному році Крим та Карпати є найпопулярнішими літніми курортами серед українців, повідомили у Головному управлінні інформаційної політики Ради Міністрів АРК.

"Згідно з дослідженням, Крим посів перше місце в цьому рейтингу. Друге місце здобули Карпати, третє дісталося Туреччині, четверте - Болгарії. Єгипет в цьому списку аж на п'ятому місці", - вказується в повідомленні.

За словами прем'єра АРК Анатолія Могильова, такі показники свідчать про зростання туристичної привабливості Криму. За оперативними даними Міністерства курортів і туризму АРК, дотепер в Криму вже відпочили близько 1,2 млн туристів, передає "Укрінформ".

Варто зазначити, що опитування серед населення, яке проводилось навесні, показало, що українці обирають вітчизняні курорти не через їхню привабливість, а через те, що на закордонний відпочинок їм просто бракує грошей.

До речі, за словами курортників, цього року пляжі Південного узбережжя Криму стали чистішими, а от фрукти - полуниця, черешня – біля моря коштують набагато дорожче, ніж у Сімферополі на тому ж таки залізничному вокзалі. Ще одна прикрість для туристів, які відпочивають біля Севастополя, - нашестя медуз: їх прибилося безліч, адже через посилене раннє цвітіння води там стало багато планктону.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1107 | Додав: adminA | Теги: українці, відпочивати в Крим і Карпати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]