Пт, 2024-03-29, 14:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:56
Краща спортсменка квітня в Україні штангістка Ірина Деха
Інші останні Спортивні новини

  За підсумками спортивного квітня Національний олімпійський комітет України визнав кращою спортсменкою місяця в нашій країні чемпіонку Європи з важкої атлетики Ірину Деху. Її особистий наставник Євген Шилов отримав звання кращого тренера квітня.

Як повідомляє прес-служба НОК, на європейській першості в Норвегії 19-річна спортсменка з Харкова продемонструвала блискучий результат. У ваговій категорії до 75 кг Деха впевнено здобула звання абсолютної чемпіонки Старого Світу, виборовши всі три "золота".

"У ривку Ірина здолала 115 кг, у поштовху українка показала результат 135 кг. За підсумками двох вправ наша важкоатлетка із загальною сумою 250 кг на 8 кілограмів обійшла представницю Франції, яка посіла друге місце", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що для Ірини Дехи це перше високе визнання Національного олімпійського комітету України.

Як повідомлялося, нещодавно Деха поповнила скарбничку збірної України другою золотою нагородою на чемпіонаті Європи-2016 з важкої атлетики, який проходить в Фйорді (Норвегія).

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 813 | Додав: adminA | Теги: україна, краща спортсменка квітня, штангістка Ірина Деха | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]