Ср, 2024-04-24, 12:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:01
Кравчук розповів, що має бути в законі про вибори на Донбасі - аби тільки не заважала Росія
Інші останні Політичні новини

Аби тільки не заважала Росія: Кравчук розповів, що має бути в законі про вибори на Донбасі

Глава української делегації в ТКГ на переговорах в Мінську Леонід Кравчук вважає, що в законі про вибори на Донбасі повинні бути прописані питання безпеки, а сам виборчий процес повинен проводитися тільки за законами України і тільки тоді, коли там буде українська влада.

"Ми повинні прописати, що ми не проти формування законної влади на цих територіях - і щоб це стало відомо Росії і всьому світу. Ми за те, щоб місцеве самоврядування діяло на цих територіях, але воно повинно бути українським, а не якимось іншим ", - сказав він.

 За словами Кравчука, для вирішення цього питання потрібна велика підтримка Заходу, а також невтручання в процеси з боку Росії.

"Якщо вони хочуть легітимного розвитку цих територій, щоб Україна, вкладала інвестиції, ввела вільну економічну зону, якщо хочуть припинити війну, припинити вбивства, нехай підуть назустріч.

Це велика робота і тут повинна бути велика підтримка Заходу. Вони повинні тиснути на Росію, щоб та діяла адекватно. Тому що вона вдає, ніби вона там не присутня, а ми повинні домовлятися між собою. Так ми і домовилися б давно, аби Росія нам не заважала", - додав він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 640 | Додав: adminA | Теги: законі про вибори, кравчук, Донбас | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]