Пт, 2024-03-29, 00:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:56
"Кремлівському хану-шайтану" українські націоналісти написали листа з протестом проти МС. ВІДЕО
Інші останні Новини України
13 жовтня активісти Конгресу українських націоналістів провели в Києві біля пам'ятника Богдану Хмельницького перфоманс - за прикладом козаків написали листа "Кремлівському хану-шайтану" з протестом проти ідеї вступу України до Митного союзу, передає "Новый регион".

Акцію проводили кілька літніх, веселих чоловіків у одязі козаків, махновця, вояка-схронника з УПА, капітана 1-го рангу у радянській формі, але з кокардою-тризубом, підполковників української армії, але з радянським сірим офіцерським шарфиком.

"Українські козаки Кремлівському Хану-хаму, пахану, шайтану! Як наші прадіди до Султана, так і ми - козаки, і весь народ Руси-України, до тебе, за всі твої вимоги до нас, відписуємо: ти - шакал кремлівський, а твій "мир" сатанинський, який ти старший брат? Мерянський спадкоємець, послідовник Орди. Не будемо ми в "Каламутному ярмі", твоїх погроз не боїмося! Ти - Чечні людожер, Грузії удав, пірат Азова, Білої Русі фурункул, світовий енергодушитель, ядерний дикун. Взяв би тебе чорт, засунь собі трубу і свій газ... поцілуй ось куди нас! Отак тобі українці відповіли, миршавий! р. Б. 2013, м X, д 14", - йдеться в посланні.

Під листом було поставлено близько 30 підписів.

Під час зачитування листа козаки відпускали додаткові жарти, дісталося й Олександру Повєткіну, який напередодні програв бій українському важковаговику Володимиру Кличку.

До кінця подання до учасників флешмобу стали підходити екскурсанти-іноземці. Найбільше флеш-моб сподобався грузинським туристам.

Раніше повідомлялось, що ніщо не заважає Україні співпрацювати і з ЄС, і з Митним союзом, заявив прем`єр-міністр України Микола Азаров.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 994 | Додав: adminA | Теги: листа . ВІДЕО, кремлівському хану-шайтану, Українські націоналісти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]