Вт, 2024-03-19, 08:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:35
Кримінальну справу порушили у Польщі проти поляка, який воює на боці бойовиків
Інші останні Кримінальні новини

У Польщі порушено кримінальну справу проти поляка, що воює в незаконних збройних формуваннях сепаратистів на Донбасі.

Про це повідомляє Польский культурно-діловий центр в Калінінграді з посиланням на ЗМІ країни, зазначаючи, що кримінальну справу порушено прокуратурою міста Бельсько-Бяла стосовно 29-річного активіста організації "Табір Великої Польщі". Він воює на сході України в НВФ сепаратистів.

Поплічника сепаратистів "вирахувало" Агентство внутрішньої безпеки Польщі.

Найближчим часом спецслужби Польщі мають намір передати в прокуратуру в Катовіце і Щецині дані ще про двох поляків, які воюють в Україні.

Згідно із законодавством Польщі, її громадянам забороняється служити в іноземній армії. За це передбачається покарання у вигляді позбавлення волі до 5 років.

Нагадаємо, міністерство закордонних справ Польщі заперечує участь польських громадян у бойових діях на сході України і вважає такі повідомлення частиною інформаційної війни.

Відзначимо, 4 грудня повідомлялося, що проросійські бойовики у сварці, що виникла під час дорожньо-транспортної пригоди, застрелили громадянина Польщі, який постійно проживав у Донецьку.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 903 | Додав: adminA | Теги: поляка, бойовиків, кримінальну справу, Польщі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]