Пт, 2024-04-19, 02:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:17
Куди повести дитину - День Святого Миколая 2015
Інші останні Релігійні новини

День Святого Миколая – казкова подія. У цей день діти чекають на подарунки, в повітрі витає запах мандаринів і все навкруги сповнене дивами. Чому б не зробити цей день ще кращим для дитини і не провести його весело і цікаво.
Чим зайнятися з дитиною в День святого Миколая День Святого Миколая – покровителя дітей – в останні роки стає все більш популярним не тільки в західних областях України.
Головне дитяче свято року відзначають у Києві і інших містах.

Відкриття головної ялинки
Зокрема, у столиці 19 грудня запалять головну ялинку країни. В цьому році вона знову буде встановлена на Софійській площі. Організатори фестивалю збираються об’єднати Софійську і Михайлівську площі в єдиний культурний простір, де будуть: три мости, каток, 8 крижаних гірок, фотозона, арт-інсталяції, майданчик огляду біля пам’ятника Богдану Хмельницькому, атракціони: карусель і оглядове колесо, новорічний ярмарок, фудзона, пряниковий будиночок; родзинка фестивалю – палаюча комета, літаюча між Софією і Михайлівською площею.
Свято Новий рік від дзвіниці до дзвіниці, як його назвали організатори, триватиме до 16 січня 2016.
До речі, в очікуванні відкриття головної ялинки Києва, яке відбудеться 19 грудня о 19:00, відвідувачі зможуть скуштувати страви української, європейської і навіть мексиканської кухонь, поласувати традиційними солодощами і побалувати себе гарячими напоями.
Новорічно-різдвяний ярмарок
У День Святого Миколая 2015 в Києві запрацює Новорічно-різдвяний ярмарок. На Софійській площі з’являться ярмаркові будиночки з новорічними товарами, сцена для виступів естрадно-симфонічного оркестру і популярних українських виконавців, а також оглядовий майданчик у вигляді великого пряникового будиночка навколо пам’ятника Хмельницькому, де будуть облаштовані дитячі гірки.
Ярмарок буде проходити протягом місяця в рамках фестивалю Новий рік на Софії і розширить свої кордони від Софійської до Михайлівської площі.

Резиденція Святого Миколая
Резиденція Святого Миколая переїде із заповідника Софія Київська на Михайлівську площу. Старт всім заходам дасть сам головний господар новорічного містечка – Святий Миколай. Святкову програму відкриє мюзикл про Святого Миколая.
“Різдвяний Арсенал”
З 16 по 20 грудня на Мистецькому Арсеналі пройде фестиваль Різдвяний Арсенал. Гостей ярмарку чекають подарунки, сімейний відпочинок, майстер-класи, музичні виступи.
У програмі фестивалю: подарунки для дітей та дорослих від більш ніж 100 кращих майстрів України; дитячі книги та видання про мистецтво; майстер-класи і читання казок. А також музична сцена, ігрові зони, ласощі і безліч цікавих розваг на будь-який смак.
А 19 грудня з 11:00 до 13:00 Святий Миколай зустрінеться з авторами листів і виконає їх бажання.
Ціна: 60 гривень, всі діти отримують солодкий подарунок; для пільговиків – вхід вільний.
Пирогово
Національний музей народної архітектури і побуту у Пирогово, що на околиці Києва, 19 грудня зазвичай влаштовує розважальну програму для дітей.
У програмі: казкова екскурсія по музею, спілкування зі Святим Миколаєм; подарунки від Святого Миколая; інтерактивні забави, народні ігри та танці; навчання колядкам і щедрівкам. Також пропонуються майстер-класи з різдвяної атрибутики; катання на конях; дегустація різдвяних страв.
Містечко розваг Зимова країна на ВДНГ
Замість традиційної виставки-ярмарку Щедрий Миколай на відкритому майданчику Національного комплексу Експоцентр України (р. Київ, пр. А. Глушкова, 1) буде створена найбільша в Україні зона зимових розваг Зимова країна.
На ВДНГ вже побудували найбільший в Україні каток (4000 кв. м) і неймовірні крижані гірки висотою 12 метрів. Буде працювати і дивовижна резиденція Діда Мороза з безліччю сюрпризів.
Тут проходитимуть ярмарки, працюватимуть фудкорти і дитячий павільйон, а веселі аніматори не дадуть нікому занудьгувати.
Зона розваг для всієї сім’ї буде працювати кожен день: у будні – з 10:00 до 23:00, у вихідні – з 10:00 до 00:00.
Для дітей старше 4 років вартість вхідного квитка в будні дні – 25 грн, у вихідні – 40 грн, для дорослих – 25 грн і 70 грн відповідно. Ціна квитка “вхід розваги” в будні дні – від 60 до 130 грн, у вихідні – від 60 до 160 грн. Квитки на спецзаходи будуть коштувати від 100 до 200 грн.
Екскурсія на фабрику ялинкових іграшок
У День Святого Миколая можна всією сім’єю поїхати на фабрику ялинкових іграшок, де своїми очима можна побачити як народжуються новорічні прикраси. Також в програмі є майстер-класи.
Фабрика ялинкових іграшок в Клавдієво запрошує дорослих і дітей розмалювати ялинкову іграшку своїми руками, під керівництвом досвідченої майстрині. Контакти: Київська обл., смт Клавдієво-Тарасове, вул. Ватутіна 1.
В кіно на сімейний сеанс
1718840
Подаруйте казку собі і дитині, сходіть в кіно на новий чарівний фільм Маленький принц. Цей мультик наповнений добром, мораллю і справедливістю. Картина викликає тільки найщиріші та найсвітліші емоції. І дорослий, і дитина знайдуть в цій анімації щось для себе.
3D-шоу
Також 19 грудня телеканал СТБ і творці музичного спектаклю Барон Мюнхгаузен представлять масштабне позаефірне 3D-шоу – Вартові Мрій.
Унікальна різдвяна казка для всієї родини від режисера-постановника Костянтина Томільченка збере на київській сцені танцюристів, циркових артистів, акробатів і гімнастів, а 3D-технології дозволять створити сучасне високотехнологічне шоу. В основі оригінального сценарію лежить різдвяна казка, а головне завдання героїв – врятувати свято.
Вартість квитків від 150 грн.
14_4 (1)
Музей казок МУЗЕЙ СКАЗОК. ТЕРРИТОРИЯ ВОЛШЕБНЫХ ПРИКЛЮЧЕНИЙ Музей казок пропонує дітям поринути в атмосферу чарівних світів з відомих казок та мультфільмів (герої цих мультфільмів, само собою, теж будуть). Організатори обіцяють: 2000 м2 інтерактивних розваг, 40 професійних акторів-казкових персонажів, 20 ігрових локацій, 15 казкових квестів, солодкий подарунок кожній дитині.
Музей казок знаходиться за адресою: Платформа арт-завод, вул. Беломорская, 1.
Вхід – від 230 грн (дітям до 3 років – безкоштовно); Каток – 30-40 грн для дітей, 50-60 грн для дорослих (ковзани входять у вартість оренди).
Ялинка в ляльковому театрі
В рамках Казкового свята новорічної ялинки буде проходити ляльковий спектакль, а також дитяча новорічна розважальна програма. Тривалість: орієнтовно 1 година 25 хвилин без антракту.
Щодня, крім 21 і 28 грудня. Початок: 10-00, 12-30, 15-00, 17-30.
Розклад вистав (по мірі оновлення) можна переглянути на сайті театру.
Вартість квитків: 70 грн. Адреса: вул. Грушевського, 1-а.
Ярмарок на Хрещатику РОЖДЕСТВЕНСКАЯ ЯРМАРКА НА КРЕЩАТИКЕ
На Хрещатику всі свята працюватиме новорічний Різдвяний ярмарок. Уздовж головної вулиці столиці розмістяться торгові павільйони, ялинкова алея і зони розваг.
Пригощати будуть трав’яним чаєм, гарячим глінтвейном, кавою за рецептами різних країн, печивом з сюрпризами, солодощами hand-made, варениками і м’ясом на мангалі. Якщо випаде сніг, дітвора зможе позмагатися в мистецтві ліплення сніговиків.
Ярмарок працюватиме з 19 грудня по 17 січня, з 11:00 до 21:00.
NOT ANGRY BIRDS В КОСМОСІ-2
Новорічний спектакль за мотивами культової гри здивує елементами сферичного шоу і детективними поворотами космічної історії. Глядачі стануть учасниками шоу, адже в програмі є і майстер-класи, і квести з подарунками
Новорічна програма розрахована на дітей від 3 років.
Коли: 18 грудня — 10 січня, 16.00
Де: ATMASFERA 360, вул. Велика Васильківська, 57/3 Ціна: 100 — 250 грн.
Стежечка Святого Миколая
Казка про чарівні пригоди Святого Миколая, який поспішає роздати подарунки дітям, щоб кожен отримав свою нагороду за гарну поведінку. Миколаю допомагає команда добрих і вертких Янголів. Вони запросто доберуться в найвіддаленіші куточки землі. Але як же бути, коли зірки, що світять вночі ангелам і Миколаєві, зникають? Все це – витівки шкідників Вовка і Чорта. Врятують ситуацію тільки справжня дружба і добрі серця.
Коли: 19 — 20 грудня, 11.30, 14.00
Де: Центральний Будинок Офіцерів ЗСУ, вул. Грушевського, 30/1
Ціна: 50 — 280 грн.
Святкування Святого Миколая у “Мануфактурі”
Празднование Св.Николая в У рамках Новорічної ярмарки в аутлет-містечку “Мануфактура” відбудеться святкування Дня Святого Миколая. Для Вас українські та дитячі колективи, казкові аніматори, зимові фотозоны з миттєвим фото в подарунок, фудкорти смачних страв та напоїв, вручення солодких подарунків слухняним діткам.
Коли: з 5 грудня по 10 січня щодня з 12.00 до 20.00
Де: аутлет-містечко “Мануфактура”.
Відкриття Олімпійського містечка
У центрі Києва відкриється розважальне містечко з катком та атракціонами. У програмі: розваги та новорічний ярмарок; ранкові секції з хокею та фігурного катання; артисти, співаки, музиканти, діджеї та спортсмени; пісні і вогники гірлянд; солодощі та сувеніри.
Коли: з 19 грудня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Релігійні новини | Переглядів: 929 | Додав: adminA | Теги: День Святого Миколая 2015, куди повести дитину | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]