Чт, 2024-04-18, 22:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:22
Купити квартиру у Львові: 6 кроків, як від мрії прийти до власного житла
Інші останні Новини України

Є питання, які ми відкладаємо, за звичкою міркуючи, що їх розв’язання є занадто складним. Впевнені, що власне житло для багатьох – це саме така не вирішена, втім досить актуальна проблема. Отож, сьогодні розповімо вам, які кроки ви можете робити вже зараз, щоб купити квартиру у Львові.

  1. Вивчати ринок. Наразі вибір забудовників та нерухомості просто переповнений пропозиціями. По-перше, потрібно визначитись, що для вас пріоритетне – первинний чи вторинний ринок. Якщо ви хочете нове житло в сучасному будинку – знайдіть забудовників, які будують житлові комплекси у Львові, а далі складіть свій ТОП. Перевірити забудовників можна на сайтах ЛУН або Dom.ria.
  2. Знайти декілька забудовників та порівняти їх. Далі діємо методом виключення та звужуємо рейтинг до декількох найбільш пріоритетних компаній.
  3. Оцінити та обрати район, де ви б хотіли проживати. Думаємо, не варто зазначати, наскільки оточення і район є важливим фактором для придбання житла. Тому оцініть, чи зручно вам буде діставатися роботи та всіх активностей у місті, особливо, якщо ваше житло буде трохи подалі від центру

  1. Вивчити пропозиції забудовників, звузити пошуки і обрати одного. Тут все просто. Вам все одно доведеться обирати між двома-трьома кінцевими варіантами. Доведіть свій вибір до максимальної конкретики в тому, чого б вам хотілось. Де якість та ціна відповідають одне одному.
  2. Приїхати до відділів продажу та поспілкуватися з менеджерами, мешканцями житлового комплексу або будинку, який зводить компанія. Після пошуків в інтернеті, вивчення даних на майданчиках з пошуку квартир, форумах та сайті самого забудовника, слід зробити офлайн-перевірку. І найкраще за цим приїхати у відділ продажів, де можна всі свої питання задати менеджерам. Крім того ви зможете піти на будівництво або подивитися будинок і квартири зсередини, щоб обрати планування, яке вам хотілося б для себе. Крім цього, якщо комплекс вже частково заселено, можна поспілкуватися з мешканцями та розпитати їх про враження.
  3. Дізнатися умови розтермінування та інвестувати на ранніх етапах будівництва. Щоб купити квартиру у Львові варто дізнатися у менеджерів забудовника якомога більше інформації про наявні акції та інші можливості вигідного придбання житла. Одним з таких варіантів, який заощаджує чимало фінансів є інвестування на етапі будівництва. Саме тому вкрай ретельно поставтеся до перших двох пунктів та подивіться, чи є у забудовника завершені об’єкти. Іншим дієвим інструментом придбання житла є розтермінування. Спитати про цю послугу, адже часто може статися так, що умови вас приємно здивують. Наприклад, в компанії «НоваБудова», яка будує у Львові два свої комплекси комфорт і еліт-класу ЖК «Щасливий» та ЖК «Щасливий» PLATINUM діє безвідсоткове розтермінування строком від року і більше.

Ось так просто можна прийти від простих мрій про купівлю квартири у Львові до конкретних дій. Розкладіть найважчу ідею на складові, рухайтесь від одного пункту до іншого та станьте щасливим власником нового житла!

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1049 | Додав: admin | Теги: Львів, квартира, купити | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]