Пт, 2024-04-19, 20:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:46
Квартиру в Києві вартістю 800 тисяч доларів син Пшонки переписав на донецького юриста
Інші останні Кримінальні новини

  У вересні 2014 року Артем Пшонка продав квартиру в будинку по вул. Володимирській, 49-а.

Про це свідчить витяг із Держреєстру речових прав на нерухоме майно, пишуть "Наші гроші".

Як пише видання, трикімнатну квартиру №123 загальною площею 158,6 кв.м., що належала Артему Пшонці, було переоформлено на Романа Вікторовича Кутового. Особа з таким ПІБ є уродженцем Донецька, згодом він отримав прописку в одному з гуртожитків Києва.

"Договір купівлі-продажу посвідчено 12 вересня 2014 р. нотаріусом Могильницькою Ольгою Андріївною. Особа з таким ПІБ є уродженкою Донецька. У Києві Могильницька була прописана в тому ж гуртожитку, що і Кутовий", - йдеться у реєстрі.

Як свідчить інформація з держреєстру, жодних обтяжень на квартиру не накладалося.

За даними сайтів нерухомості, ціни на квартири в будинку на вул.Володимирській коштують 5-6 тисяч доларів за метр квадратний. Квартира Пшонки може коштувати тепер щонайменше 800 тисяч доларів.

Як відомо, на сьогодні розкішний маєток Віктора Пшонки в селі Гореничі біля Києва не перебуває під арештом. Цей будинок був зареєстрований на Ірину Плетньову. Вона була акціонеркою ПАТ "Банк Перший", який пов’язували з Пшонкою.

Нагадаємо, що Віктор та Артем Пшонки зникли під час Євромайдану і перебувають у розшуку.

На момент продажу квартири проти Артема Пшонки і його батька в Україні вже було порушено низку кримінальних проваджень, пише видання.

Як відомо, Віктора і Артема Пшонку підозрюють у розкраданні понад 68 мільйонів гривень під час будівництва будівлі Генпрокуратури.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 860 | Додав: adminA | Теги: син Пшонки, юриста, Києві вартістю 800 тисяч доларів, квартиру | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]