Чт, 2024-04-25, 05:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:55
Ледь не вбили на з'їзді партії главу болгарської партії. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Спроба замаху на голову болгарської партії "Рух за права і свободи" Ахмеда Догана була здійснена сьогодні, 19 січня, в ході відкриття партійної конференції в Софії. Інцидент зафіксовано на відео.

Після того, як Доган піднявся на трибуну, щоб виступити з промовою перед присутніми в залі однопартійцями, на сцену вибігла молода людина з газовим пістолетом і направив зброю у бік лідера партії. Доган встиг вибити пістолет з рук нападаючого, після чого обоє у боротьбі впали на підлогу. У цей момент охорона скрутила злочинця. Друга половина відео - побиття зловмисника ногами охоронців і розгніваних однопартійців Догана.

Людина з пістолетом - раніше судимий за хуліганство і грабіж 25-річний житель Бургасу Октай Енімехмедов. При обшуку у нього також були виявлені два ножі.

В результаті нападу голова партії не постраждав. Поліція почала допит затриманого, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Партія "Рух за права і свободи" представляє інтереси турецької етнічної меншості у Болгарії. У Народному зібранні їй належить 38 мандатів з 240.

А у 2010 році виступаючи на зборах прибічників Демократичної партії США у Філадельфії, президент США Барак Обама трохи не отримав по голові книгою, яку в нього запустили з натовпу.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1043 | Додав: adminA | Теги: главу болгарської партії, з'їзді партії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]