Ср, 2024-04-24, 15:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:57
Лідер французьких націоналістів Марін Ле Пен прибула на конференцію до Лівадійського палацу
Інші останні Новини з регіонів України
Візит лідера французьких націоналістів Марін Ле Пен проходить у Криму в атмосфері повної закритості.

Вона виступає в Лівадійському палаці в Ялті перед рядом експертів, у тому числі і українських, але за повної відсутності преси, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Марін Ле Пен бере участь у конференції "Моральність і дипломатія", яка проходить в Ялті, в історичному Лівадійському палаці, проте, не дивлячись на заявлену тему, мається на увазі моральність, засідання проходить при закритих дверях, за відсутності журналістів", - зазначає кореспондент агентства.

Самі організатори форуму ніяк не пояснюють подібний закритий формат. Не оголошується також і склад учасників форуму.

Водночас, вдалося дізнатися, що Марін Ле Пен має намір відвідати Севастополь, а також пам'ятки Ялти. Можливо з Криму Ле Пен відбуде в Росію, де очікується її неформальна зустріч із Президентом РФ Володимиром Путіним.

Нагадаємо, Ле Пен є одним з основних кандидатів на посаду Президента Франції.

У першому турі президентських виборів у Франції Марін Ле Пен 2012 року отримала 17,9% голосів виборців і посіла упевнене третє місце. Її результат виявився вищий за рекорд її батька, Жан-Марі Ле Пена, який отримав 2002 року 16,86% голосів виборців у першому турі.

Після виборів Ле Пен заявила, що "битва за Францію тільки почалася", а той факт, що за неї проголосували стільки виборців, означає, що націоналістам вдалося підірвати "монополію партії фінансистів і прибічників мультикультуралізму". Політик також засуджує військову кампанію НАТО в Лівії, виступає за вихід Франції з НАТО і за співпрацю з Росією.

Як повідомлялося, 7 жовтня 2012 року в Лівадійському палаці побувала онука легендарного Вінстона Черчілля.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1010 | Додав: adminA | Теги: конференцію, Лівадійського палацу, лідер французьких націоналістів Мар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]