Чт, 2024-04-25, 14:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:00
Літній стиль: що одягнути?
Інші останні Культурні новини

Знайти сукню неважко. Однак знайти сукню, яка буде одночасно красивою, сексуальною, жіночною, модною, і при цьому буде добре сидіти саме на вас, іноді дуже важко. Незалежно, чи шукаєте ви наймодніший дизайн, або класичний силует, але важливо шукати такий фасон, який буде швидше підкреслювати, ніж приховувати жіночні форми.

Сукня у стилі "рок"

Продемонструйте завзяту сторону своєї натури, надівши таку сукню, як модель в смужку від NastyGal. Доповніть тканиною джерсі із поясом з "твариною" принтом, щоб підкреслити талію і додати жіночності цій вільній сукні. Рукава з прорізами привертають увагу до передньої частини рук, а еластична вставка в області талії робить акцент на самій мініатюрній частині тулуба. Босоніжки на платформі і об'ємні срібні прикраси доповнять образ рок-зірки.

Відкрите плече

Ви шукаєте спосіб візуально зменшити певну частину тіла? Це легко. Просто вибирайте такий одяг, який підкреслює іншу частину фігури, яку ви хочете продемонструвати. Наприклад, двокольорову сукню, яка має сексапільні вирізи, що підкреслюють плечі, частину фігури, яка, як правило, виглядає добре. Поєднання двох відтінків виглядає непомітно і прекрасно, будучи сучасною комбінацією, яка одночасно і дуже модна, і елегантна. Носіть таку сукню з біжутерією в срібних тонах, щоб створити стильний образ.

Секрет чітких форм

Візьміть за зразок модель одного з найяскравіших модних дизайнерів, Jackie O, і додайте до свого гардеробу сукню, яка сидить по фігурі. На відміну від безформних фасонів, плаття з чітким силуетом буде підкреслювати вашу фігуру, не виставляючи напоказ занадто багато. Комір з капюшоном відкриває і підкреслює ключиці, ще одну частину фігури, яка зазвичай виглядає добре. Деталі, пришиті на талії, в поєднанні зі шкіряним ременем з пряжкою, продовжують підкреслювати жіночність форм. Носіть цю класичну сукню з плетеними сандалями, щоб створити більш сучасний образ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1476 | Додав: admin | Теги: босоніжки на платформі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]