Пт, 2024-04-19, 16:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:43
Любителів роздавати пайки можуть вилучити з виборчих перегонів
Інші останні Політичні новини

У червні багатьом "регіоналам" - кандидатам у народні депутати, які вже почали роздавати продуктові набори, можуть порадити "зійти з дороги". Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на джерела у фракції Партії регіонів у Верховній Раді.

За даними цих джерел, приблизно за півтора місяця до партійного з'їзду, наміченого на 30 липня, деяких кандидатів, які вже стартували на мажоритарних округах, чекатиме розчарування: або їхню кампанію посилять політтехнологами, або взагалі рекомендують зійти з дороги, нехай і без партквитка ПР.

Як пише видання, "для людей, відповідальних за результат ПР на виборах, очевидно, стало зрозуміло, що перемога "регіоналів" тільки за допомогою роздачі харчів, насамперед б'є по іміджу президента й по його соціальних ініціативах".

"Тому запланований на червень зріз громадської думки може стати для декого з кандидатів моментом істини – якщо їхні продпайки не підвищили ні їхнього особистого рейтингу, ні загальнопартійного, їм порадять терміново найняти політтехнологів. Або зійти з дистанції", - йдеться в матеріалі.

При цьому видання вважає, що й кандидати-наступники "навіть із новими технологами не будуть мудрувати – вони теж роздаватимуть пайки".

Як відомо, деякі кандидати в нардепи й чинні депутати знову роздають виборцям продукти, особливо до свят. Серед них, зокрема, "регіонали".

Так, до Дня Перемоги в Харкові від імені народного депутата від Партії регіонів Ірини Бережної роздавали гречку, чай, соняшникову олію й листок із вітаннями благодійника.

А в Чернівцях у продпайок із фотографією губернатора Михайла Папієва потрапили не тільки вже звичні харчі, а й горілка.

"Регіонали" не вважають роздачу їжі підкупом виборців

"Регіонали" не вважають роздачу продуктових наборів із фотографіями представників своєї політичної сили підкупом потенційних виборців. Про це заявила заступник голови Харківської обласної організації Партії регіонів Олена Олешко.

Раніше з'являлася інформація про роздачу в Харкові продуктових наборів від низки депутатів, зокрема, Олександра Фельдмана, Ірини Горіної, Ірини Бережної, а також Валерія Писаренка.

За словами Олени Олешко, вони надавали допомогу не як потенційні кандидати в народні депутати, а як чинні нардепи, оскільки "це їхнє право".

"Вони проводили роботу в себе на окрузі. Наприклад, Олександр Фельдман проводить таку роботу системно, у Горіної – п'ять громадських приймалень, а Бережна закріплена рішенням політради партії. Тобто, йдеться про тих народних депутатів, яких закріпили за Харківською областю", - сказала вона.

"Це не підкуп виборців. Ми ще не проводимо виборчої кампанії", - запевнила Олешко.

"Якщо надійдуть скарги на неякісні продукти, будемо їх розглядати, а робити добро – це що, погано?" - додала вона.

У Криму Партію регіонів рекламує Пушкін

У Криму з'явилися білборди з рекламою Партії регіонів, проілюстровані фотографіями Олександра Пушкіна.

Фото одного з таких білбордів опублікував на своїй сторінці в Facebook користувач Mike Lampik, пишуть "Крим. Коментарі".

Автор посту пожартував, що не знав про те, що Пушкін - "регіонал". "А ким тоді був Дантес? :)", - написав він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1016 | Додав: nowyny | Теги: виборчі перегони, пайки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]