Чт, 2024-04-18, 11:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:38
Людина, яка вивела "чорну сотню" "Беркута" з Києва, стояла на Майдані. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Людина, яка вивела "чорну сотню" "Беркута" з Києва та втопила її зброю, стояла разом з нами на Майдані. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко в ефірі "112 Україна".

"Тепер стосовно зброї, дійсно з допомогою контррозвідки Міноборони ми знайшли зброю "чорної сотні", в тому числі і снайперську гвинтівку, яку бачила вся країна з кадрів стрілянини з-під "Жовтневого палацу" по Майдану", - заявив він.

"Ми знайшли її разом із великою кількістю автоматів в одному з київських озер, вони були розрізані та втоплені одною групою, керівник якої проходить по слідству. На жаль, це особа, яка за нашою версією по вказівці (екс-глави МВС Віталія – ред) Захарченка вивела "чорну сотню" з Києва, знищила зброю та втопила її, сам він був разом з нами на Майдані", - додав Луценко.

Як повідомлялось, Генеральна прокуратура 14 липня провела обшуки в осіб, у причетних до вивезення з Києва після кривавих розстрілів активістів Майдану представників "чорної сотні" "Беркута" і подальшого знищення їхньої зброї.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 873 | Додав: adminA | Теги: майдан, чорну сотню Беркута з Києва, людина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]