Чт, 2024-04-18, 06:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:15
Луценка етапували в Менську колонію
Інші останні Політичні новини
Колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка вивезли з Лук'янівського СІЗО до Менської виправної колонії на Чернігівщині, передає УНН .

Автомобіль Ford Jayco підвищеного комфорту в супроводі міліцейського конвою виїхав від ізолятора. Бійці спецпідрозділу Беркут, які перебували в спеціальному мікроавтобусі, охороняли порядок перед СІЗО.

У Менській колонії розміщують не тільки колишніх міліціонерів, але й інших силовиків - податківців, прикордонників, співробітників СБУ та МНС, внутрішніх військ.

Екс-міністра помістять в блочне приміщення зі спальною кімнатою, вітальнею, кухнею, майстерні для роботи, окремою кімнатою для зберігання речей, а також душовою. Про це раніше сказав помічник голови Державної пенітенціарної служби України Ігор Андрушко.

Сусідами Луценко стануть ще троє чи четверо ув'язнених.

Раніше повідомлялося, що в колонії Луценка чекають "спеціальні ув'язнені", майстерня та кімната відпочинку.

Зазначимо, Державна пенітенціарна служба раніше виключала етапування колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з Лук'янівського СІЗО (Київ) в колонію до 1 вересня 2012 року.

Нагадаємо, 17 серпня Луценко був засуджений до 2 років обмеження волі у справі про організацію незаконного стеження під час розслідування отруєння Віктора Ющенка.

Раніше, 27 лютого 2012 року, Печерський райсуд Києва засудив його до 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна за заволодіння державним майном та перевищення службових повноважень.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1136 | Додав: adminA | Теги: Менську колонію, Луценка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]