Чт, 2024-04-25, 06:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:18
Майдан проти корупціонерів Путіна почався в Криму. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

Підприємці вийшли на акцію протесту проти сваволі місцевих корупціонерів і тотального розгрому соціальної сфери.

У Севастополі 15 квітня на майдані Нахімова відбувся мітинг, ініційований підприємцями. Головна вимога протестувальників – боротьба зі свавіллям російських чиновників, які нав’язують їм життя за своїми незаконними, вигаданими правилами, приводячи місто Севастополь до повної деградації.

Використовуючи своє “право сили” і влади, чиновники навмисно тримають простих севастопольців без законів, роздаючи міське майно та землі тим, кого вони вважають своїми і “угодним” їм, а також прийшлим “варягам”.

“Від нас чиновники вимагають радіти камінню з неба, а самі і їх сім’ї жеруть в три горла на непомірні зарплати і влаштовують корпоративи. Нехай самі чиновники спробують зайнятися підприємницькою діяльністю і заробити на життя собі і своїм сім’ям. ”

Також вони протестували проти безконтрольної забудови, утисків підприємців, розвалу комунальної сфери. Вони заявляють, що вся влада – “міняйли”, чиновники некомпетентні, а їх не вважають за людей. Вони заявили, що з Севастополя піде війна на всю Росію по звільненню Росії від влади.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 866 | Додав: adminA | Теги: Майдан проти корупціонерів Путіна, Крим | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]