Чт, 2024-03-28, 20:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:12
Майже $4 млн Японія надасть на відновлення Донбасу
Інші останні Економічні новини

Уряд Японії надасть 3,9 мільйона доларів США для підтримки людей, які постраждали в результаті російської агресії на сході України, та для відновлення Донбасу.

Про це на прес-конференції розповів надзвичайний і повноважний посол Японії в Україні Шігекі Сумі, повідомляє Укрінформ.

"Хочу зробити заяву щодо 4 млн доларів, які уряд Японії планує надати, починаючи з квітня цього року. Допомогу планується надати протягом року для відновлення Донбаського регіону", - сказав дипломат.

Він нагадав, що від самого початку російської агресії Японія підтримує Україну і надає економічну та гуманітарну допомогу для врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях. За його словами, ці кошти в сумі близько 4 мільйонів доларів є продовженням такої підтримки.

У свою чергу віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко наголосив, що допомога, яка йде в Україну для відновлення Донбасу, чітко визначена планом, підготовленим спільно з урядом Японії, а також міжнародними організаціями.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 736 | Додав: adminA | Теги: Японія, $4 млн, відновлення Донбасу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]