Чт, 2024-03-28, 21:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:48
Путін - вбивця і бандит, США повинні жорстко відповісти на його дії - Маккейн
Інші останні Новини світу

 Путін – вбивця та бандит, який, через небажання Білого дому демонструвати силу, наважився побряцати зброєю в Сирії. Він не може бути міжнародним партнером у боротьбі з ІДІЛ.

Так відреагував на російські авіаудари в Сирії сенатор Джон Маккейн, виступаючи в американському Конгресі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Місце, де був нанесений авіаудар неподалік Хомса, не перебуває під контролем "Ісламської держави". Отже, ми бачимо справжні наміри Володимира Путіна, який вибудовує свою міцну позицію в Сирії, закріплюється на Близькому Сході та підтримує Башара Асада", - заявив законодавець.

Він нагадав, що диктатор Асад, якого підтримує Путін, вбив щонайменше 250 тис. своїх же громадян під час жахливих бомбардувань.

"Потрібна надзвичайно велика самоомана, щоб повірити, що Росія та Іран мають якийсь інтерес у розв'язанні сирійського конфлікту – вони лише прагнуть зберегти вбивчий режим Асада при владі", - підкреслив впливовий американський сенатор.

"Це поганий день, – наголосив Маккейн. - Пора вже президенту Обамі усвідомити реалії у світі та відновити американське лідерство".

Водночас, продовжив сенатор, це не означає, що Штати повинні "відправити тисячі сухопутних військ в Ірак або Сирію". Натомість це означає, що Вашингтон має розвивати свою політику.

"Що ми маємо зробити – сказати Володимиру Путіну: оскільки ваші літаки літають, то й наші літатимуть будь-де на наш розсуд, коли і як ми захочемо, і вам краще триматися подалі", - наголосив Маккейн.

Він підкреслив, що ситуація є серйозною.

"Цей шахрай-диктатор на ім'я Володимир Путін, який є вбивцею та бандитом, може зрозуміти тільки міцну та потужну американську політику, яка поверне американську міць. Ми все ще найсильніша нація у світі. Тепер настав час для нас діяти відповідно", - заявив Маккейн.

На початку вересня ЗМІ повідомили, що російські військові вже беруть участь у бойових діях у Сирії на боці урядових військ.

30 вересня Рада федерації РФ за поданням президента Росії Володимира Путіна дала згоду на використання військово-повітряних сил Росії на території Сирії.

У той же день Росія завдала першого авіаудару в Сирії, проте не по ісламістах, а по опозиціонерах. Унаслідок цього, за даними правозахисників, загинули 12 дітей.

Росія запевняє, що йдеться про використання Військово-повітряних сил Росії для підтримки військ режиму Асада в Сирії в боротьбі проти "Ісламської держави".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1061 | Додав: admin | Теги: вбивця, США, Путін, Бандит | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]