Пт, 2024-04-26, 22:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:39
Матч проти збірної Фінляндії прокоментував головний тренер збірної України
Інші останні Спортивні новини

Шевченко пояснив нічию з Фінляндією

Андрій Шевченко прокоментував матч проти збірної Фінляндії

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко вказав причини нічиєї із Фінляндією у кваліфікації на ЧС-2022.

Про це розповів сам український спеціаліст.

"Чи Фінляндія в останній відрізок матчу тиснула сильніше, ніж Франція кількома днями раніше? Я думаю, що в суперників не було іншого шансу. Вони просто били вперед і намагалися зачепитися за м'яч.

Ми припустилися помилки. Фіни розраховували на стандарти. В останні п’ять-сім хвилин зустрічі в них були моменти. Як я вже сказав, вважаю, що ми недограли кінцівку матчу. Але це більше пов'язано не з моментами суперника, а з нашими діями.

Я думаю, що це послужить нам хорошим уроком. Ми трошки розгубилися, були обрані неправильні позиції. Можливо, далася взнаки втома в кінці поєдинку, а докричатися було неможливо. Була серія таких помилок, які, будемо сподіватися, більше не повторяться.

Ми провели відмінний матч, володіли ініціативою, практично нічого не дали зробити супернику, попри те, що фіни дуже добре грають на контратаках.

У нас був хороший контроль м'яча, ми створювали моменти. Але в другому таймі в нас почали закінчуватися сили. Ми зробили заміни, випустили футболістів, які чудово ввійшли у гру, забили відмінний гол. У нас сьогодні є можливість грати й за такою системою, і за попередньою — 4—3—3", - розповів Шевченко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 688 | Додав: adminA | Теги: матч проти збірної Фінляндіїї, Андрій Шевченко | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]