Пт, 2024-03-29, 06:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:34
Матір восьмирнят фінансові труднощі все ж змусили роздягтися для журналу
Інші останні Новини світу

Надя Сулеман (38), відома мати 14 дітей, знялася напівоголеною в еротичній фотосесії для журналу Closer. За даними TMZ, її гонорар становив порівняно скромну суму - 10 000 доларів.

Як неодноразово повідомлялося раніше, багатодітна мати, яка стала знаменитою після того, як в результаті штучного запліднення народила відразу вісьмох малюків, відчайдушно потребує грошей, але протягом трьох років, які минули після пологів, вона категорично відкидала "непристойні пропозиції", зокрема від компанії Vivid Entertainment, яка запропонувала їй почати кар'єру порнозірки за мільйон доларів. Разом з тим, вона вже кілька разів знімалася для різних таблоїдів, а восени 2011 року взяла участь у шоу і вийшла на ринг проти порнозірки Емі Фішер. Інших заробітків у неї немає, передає NEWSru.co.il.

Здається, останнім часом фінансові проблеми Сулеман поглибилися, і їй терміново потрібні гроші, щоб не опинитися на вулиці з усією своєю численною родиною. Гонорар від Closer за фотографії, на яких вона оголена майже повністю, має допомогти їй подолати важкий період.

В інтерв'ю з нагоди виходу журналу Сулеман заявила, що не збирається зустрічатися з чоловіками доти, доки вісьмом її молодшим дітям не виповниться 18 років. Вона називає себе гарною матір'ю.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1054 | Додав: admin | Теги: Надя Сулеман, матір восьмирнят, роздяглася | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]